tag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post3031026365254118224..comments2023-11-18T09:35:44.851+01:00Comments on Tysia Gotuje blog kulinarny: Cappuccino na budyniowym biszkopcieTysia Gotujehttp://www.blogger.com/profile/13723816972912242441noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-84994243852240505202013-06-18T15:52:27.102+02:002013-06-18T15:52:27.102+02:00Nic sie nie stalo :-) lubie jak ktos jest taki szc...Nic sie nie stalo :-) lubie jak ktos jest taki szczegolowy. Pozdrowionka Malgosiu :-)Tysia Gotujehttps://www.blogger.com/profile/13723816972912242441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-22526202440854449952013-06-18T15:31:48.566+02:002013-06-18T15:31:48.566+02:00oj to przepraszam zwracam honor:) w takim razie po...oj to przepraszam zwracam honor:) w takim razie podziwiam za waniliowy :D!!!wytchnieniemhttps://www.blogger.com/profile/12546496949912012024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-54391285688937631652013-06-18T14:49:02.381+02:002013-06-18T14:49:02.381+02:00Małgosiu to Ty sprawdź co mam podlinkowane pod naz...Małgosiu to Ty sprawdź co mam podlinkowane pod nazwą "cukier waniliowy" i jednak się okaże, że ja mam rację :)<br />Od dawna stosuję swój domowy cukier waniliowy, którego się nie kupi w sklepie i dlatego zawsze taką nazwę podaję w składnikach.<br />Jeśli ktoś takiego nie posiada, korzysta oczywiście z kupnego wspomnianego przez Ciebie wanilinowego, który niestety masz rację nie ma nic wspólnego z prawdziwą wanilią.<br />:)Tysia Gotujehttps://www.blogger.com/profile/13723816972912242441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-5149213580142249992013-06-18T14:40:29.801+02:002013-06-18T14:40:29.801+02:00Szczerze to już chyba zależy od Naszych preferencj...Szczerze to już chyba zależy od Naszych preferencji.<br />Myślę, że w przypadku kawy rozpuszczalnej wystarczą 3-4 łyżeczki aby krem nie był wtedy zbyt intensywny.<br />Tutaj jednak jest pełna dowolność ponieważ najpierw ubijamy śmietanę, a kawę dodajemy na samym końcu, dlatego proponuję dodać np. 2 łyżeczki kawy i posmakować, i później dalej dodawać według uznania.<br />Na pewno to zmieni smak, bo z cappuccino jest wyśmienite ;)<br />Proszę później dać znać ile wystarczy tej kawy, może przyda się to innym<br />Pozdrowionka :)Tysia Gotujehttps://www.blogger.com/profile/13723816972912242441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-2129342452088846402013-06-18T14:35:46.526+02:002013-06-18T14:35:46.526+02:00Natalia!
Mąka ziemniaczana, już poprawiam :) zawsz...Natalia!<br />Mąka ziemniaczana, już poprawiam :) zawsze ją dodaję jak piekę biszkopt.<br />PozdrawiamTysia Gotujehttps://www.blogger.com/profile/13723816972912242441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-34541297852532485722013-06-18T14:07:24.558+02:002013-06-18T14:07:24.558+02:00Kochana powiedz mi w jakich proporcjach moznaby za...Kochana powiedz mi w jakich proporcjach moznaby zamienić te słodkie cappuccino na np. kawę rozpuszczalną?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08621396737996123395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-52371117321592121772013-06-18T13:47:42.826+02:002013-06-18T13:47:42.826+02:00nie cukier waniliowy a waniliNowy :D przez N i z w...nie cukier waniliowy a waniliNowy :D przez N i z wanilią nie ma nic wspólnego:) sprawdź na opakowaniu:Pwytchnieniemhttps://www.blogger.com/profile/12546496949912012024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-22340737283877077922013-06-18T13:45:19.358+02:002013-06-18T13:45:19.358+02:00Pycha!Zapisuje,tylko mam pytanie jaka maka ma byc ...Pycha!Zapisuje,tylko mam pytanie jaka maka ma byc w biszkopcie tortowa jak w skladnikach,czy ziemniaczana jak w opisie wykonania.Nataliahttps://www.blogger.com/profile/13581227978357117284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-86862125935193932872013-06-17T15:39:34.422+02:002013-06-17T15:39:34.422+02:00biszkopt budyniowy? super pomysł! a ciasto pięknie...biszkopt budyniowy? super pomysł! a ciasto pięknie się prezentuje :)DaisyDukeshttps://www.blogger.com/profile/16906634967160714406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-11355730507291506422013-06-17T15:15:12.821+02:002013-06-17T15:15:12.821+02:00Wspaniale to ciacho,zrobię na pewno.Wspaniale to ciacho,zrobię na pewno.Ladylaura.http://www.myladylaura.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-51882877527163208692013-06-17T15:11:53.244+02:002013-06-17T15:11:53.244+02:00Jak to pięknie i smakowicie wygląda .... ależ bym ...Jak to pięknie i smakowicie wygląda .... ależ bym zjadła !!!Qchenne-inspiracje, Małgosia https://www.blogger.com/profile/13214251037872482824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1848203680337944724.post-58480109098372817952013-06-17T12:37:42.812+02:002013-06-17T12:37:42.812+02:00wysmienite ciacho:) na pewno takie upiekę :*wysmienite ciacho:) na pewno takie upiekę :*Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11586447976954754088noreply@blogger.com