Truskawkowy koktajl z mlekiem sojowym

Szybki, prosty, smaczny i pożywny.

I pomimo tego, że truskawki to smak i zapach lata, zimą możemy korzystać z zamrożonych zapasów.


 Składniki: 
- 300 ml mleka sojowego,
- 150 g truskawek (rozmrożonych),
- 20 g otrąb pszennych,

Wszystkie składniki miksujemy w blenderze na gładki, aksamitny koktajl.
Podajemy od razu po przygotowaniu.



Share on Google Plus

Autorka: Tysia Gotuje

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Komentarze

3 comments: