Bardzo lubimy pastę jajeczną. To zdecydowanie jedno z naszych ulubionych, domowych smarowideł. Pasta jajeczna wcale nie musi być nudna i mdła w smaku. Tak naprawdę można przygotować ją na wiele sposobów, aby zachwycała swoim smakiem.
Na Wielkanoc zazwyczaj pojawia się w Naszych domach spora ilość jaj ugotowanych na twardo i nie zawsze mamy pomysł do czego je później wykorzystać. W związku z tym poniżej znajdziecie kilka sprawdzonych pomysłów na domową pastę jajeczną, która będzie świetnym dodatkiem do śniadania. Niektóre połączenia mogą Was zaskoczyć, ale zapewniam Was, że wszystkie są pyszne ;) Warto pamiętać, że tak przygotowaną pastę można przechowywać w lodówce pod przykryciem do 2 dni. Wszystkie przepisy na Wielkanoc znajdują się w tej zakładce.
Kliknij w nazwę, aby zostać przeniesionym bezpośrednio do przepisu 😊
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYSTHfFeOA37v3jUPBln6Q2CDOoMUVJc8H9biEICCycwjz43m1HySouuDWwWbmE7pG1URIeG3XDyqZ5FBJQDRHz3MrqqgPh_fVbzrIoqGNFGogpcnKgNdY5c0tFyOcLqMKIVBjv-opXXg1/s640/mjhgfcvbn.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgim4S8dC8dHvs2RMvNCqMTqGHny6iPS1hQ9kBcwigic6b-81OKbaKsPC4PVq43ebjDIOtwE_7G2m-uVdr6O2oq97Xbe28KDTcmwUYej2z2VBBDC1gly3TYZK-aW5aXX6qDcdFSTwkVBK8/s640/6ev.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLHSyjksi4ZynuJEQrM9t7TEMpp0ForYlxXOT7fesXxNBhW-4dUTwfvLwlnEoMOSVCRjU1aJrsd40HSc5w2IEES-mwWOAgkihMm-PwfN6-QvYZNCauKkbU4m81iTols-WYoZLFu8JL0Zl1/s640/mnjhbgfc.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjklX-v-2t4pk64RKHg6VofzutjwrqZnPQQqS8_LQYlZVc2srQs6g8k3kq_iDr9uZnZRsm0BTzb3TCczhyvpmUAJZsF7IxCOcnDi8Kik1xTY5GO6MkTq_ykShhSgQWquK4ZawVby_EekKo/s1600/098.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQvNGH7_CN2caJ2znTGt23h6HGuUazzB8tQZtdaFyvoFMxaXpQpfV7HFlwyyfiVH_828vFMZLw4O2m2u_UtJRL1QC2Recx0qBPUW5fOiYaCBs788vN-za20U2TP-Q-WN_qYmzK5oKBgFjY/s640/ufdffd.jpg)
0 comments:
Prześlij komentarz