Dzienne menu III + przepisy

Dzienne menu z dnia 02.02.2013 r.

Dzień był dla mnie dość intensywny więc musiałam uzupełniać akumulatory na bieżąco :)

***
8.00 ŚNIADANIE

Owsianka na waniliowym mleku sojowym z dodatkiem brzoskwini i migdałów, kawa z mlekiem.



10.00 II ŚNIADANIE

Chrupkie pieczywo firmy Granex
z dodatkiem pasty na bazie pora, ogórka i jajka. 


12.00 PRZEKĄSKA 

Migdały.


15. OBIAD

Spaghetti z pieczarkami i serkiem mascarpone.



18.00 PRZEKĄSKA

Serowe placuszki Nigelli - 5 sztuk.



21.00 KOLACJA 

Jajecznica z 3 jaj z rukolą, pomidor.


Płyny: 2 litry wody mineralnej niegazowanej, zielona herbata, kawa z mlekiem.

DZIENNE MENU ZGŁASZAM DO AKCJI:

Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 komentarze:

  1. Tysiu, cudowne menu!;) aż zazdroszczę Ci takich pyszności. Najbardziej spodobało mi się to spaghetti, bo uwielbiam mascarpone!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Daria jeśli lubisz mascarpone to polecam Ci to spaghetti jest naprawdę bardzo smaczne :)

      Usuń
  2. Pysznie jesz, no i BARDZO zdrowo!

    OdpowiedzUsuń
  3. hmmm fajny zestaw ) poproszę na jutro do pracy

    OdpowiedzUsuń
  4. Przesmacznie jadasz i bardzo zdrowo, każdą z Twoich potraw chętnie widziałabym na swoim talerzu :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale fajny ten jadłospis:) Taki w moim guście:)
    Justynko widzę że z Poznania jesteś, może uda nam się spotkać na jakieś pogaduszki?

    OdpowiedzUsuń
  6. podobno zielona herbata o tej porze roku nie jest wskazana - wychładza organizm

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. mimo wszystko każdego dnia piję z przyzwyczajenia :)

      Usuń