Jogurt z otrębami, owocami i bakaliami

Gęsty od otrębów i aromatyczny dzięki cynamonowi jogurt naturalny z dodatkiem owoców oraz bakalii to przyjemna propozycja na wiosenne śniadanie.
Możemy do niego dodać swoje ulubione dodatki oraz owoce, aby za każdym razem uzyskać inną ulubioną wersję.



Składniki:
na 2 porcje

400 g jogurtu naturalnego
1 łyżeczka cynamonu
rodzynki
daktyle
mrożone maliny
jagody


Jogurt naturalny mieszam z otrębami owsianymi oraz cynamonem, przekładam do małych miseczek, dekoruję owocami oraz bakaliami i od razu podaję.



Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 komentarze:

  1. Wygląda naprawdę pysznie, a ja akurat jeszcze przed śniadaniem. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie przepadam za otrębami, ale miseczka jogurtu z bakaliami to jest to! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zdrowo i pysznie ! No i prezentacja piękna :)

    Kochanie ja się tak zastanawiałam czy będziesz z nami jak się maleństwo urodzi. No i JESTEŚ ! Strasznie się cieszę :***

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jestem Paulinko, bo z pasji nigdy nie zrezygnuję :)

      Usuń