Smaki Miesiąca - Listopad 2014.


Jesteście ciekawi jakie przepisy w ostatnim miesiącu wzbudziły największe zainteresowanie?
Zapraszam na krótkie podsumowanie.


Smak Miesiąca - Listopad 2014.


1) Puszyste, mięciutkie i wilgotne ciasto wiewiórka z orzechami włoskimi, jabłkami oraz cynamonem. Bardzo szybkie w przygotowaniu, banalnie proste, każdy sobie z nim poradzi :)

 


Dietetyczne, bez laktozy w sam raz na drugie śniadanie lub do podjadania w ciągu dnia, zwłaszcza dla osób, które dbają o linię.



3)  Rozgrzewająca zupa cebulowa z grzankami serowymi bardzo przypadła Wam do gustu.
Wcale mnie to nie dziwi, bo jest naprawdę smaczna, a przy tym prosta i tania.
Dodatek chrupiących serowych grzanek sprawia, że całość smakuje wyśmienicie.
Zupa przyjemnie rozgrzewa, dzięki czemu jest idealna na tę porę roku.


Jeżeli nie skorzystaliście jeszcze z tych przepisów gorąco zachęcam Was do wypróbowania :)

Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 komentarze:

  1. To ja poproszę o wiewiórkę :) Tak pysznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń