Pasta jajeczna na 5 sposobów

Bardzo lubimy pastę jajeczną. To zdecydowanie jedno z naszych ulubionych, domowych smarowideł. Pasta jajeczna wcale nie musi być nudna i mdła w smaku. Tak naprawdę można przygotować ją na wiele sposobów, aby zachwycała swoim smakiem. 
Na Wielkanoc zazwyczaj pojawia się w Naszych domach spora ilość jaj ugotowanych na twardo i nie zawsze mamy pomysł do czego je później wykorzystać. W związku z tym poniżej znajdziecie kilka sprawdzonych pomysłów na domową pastę jajeczną, która będzie świetnym dodatkiem do śniadania. Niektóre połączenia mogą Was zaskoczyć, ale zapewniam Was, że wszystkie są pyszne ;) Warto pamiętać, że tak przygotowaną pastę można przechowywać w lodówce pod przykryciem do 2 dni. Wszystkie przepisy na Wielkanoc znajdują się w tej zakładce.

Kliknij w nazwę, aby zostać przeniesionym bezpośrednio do przepisu 😊

 


 

  

 


Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Komentarze

0 komentarze:

Prześlij komentarz