Jajka faszerowane na 10 sposobów




Faszerowane jajka stanowią doskonałe urozmaicenie codziennego śniadania, mogą być serwowane jako jedna z przekąsek na domowej imprezie. Zdecydowanie najbardziej kojarzą Nam się z Wielkanocą, są  świetną ozdobą na świątecznym stole. Poniżej znajdziecie 10 pomysłów jak przygotować jajka faszerowane. Wystarczy kliknąć na nazwę, aby zostać bezpośrednio przekierowanym do strony z przepisem.

   Jajka faszerowane brokułem

  Jajka faszerowane serem żółtym i oliwkami

  Jajka faszerowane suszonymi pomidorami

  Jajka faszerowane ćwikłą

Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane pieczarkami i cebulką

Jajka faszerowane serem żółtym

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane kiełkami

Jajka faszerowane szczypiorkiem

   Jajka faszerowane szynką

Wszystkie przepisy na Wielkanoc TUTAJ.



Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Komentarze

0 komentarze:

Prześlij komentarz