Dzienne menu I + przepisy

Dzienne menu z dnia 29.01.2013 r.
Zmieściłam się ładnie w 5 posiłkach.
(Staram się zawsze tego pilnować)
***

9.00 ŚNIADANIE

Ryż na słodko, w towarzystwie banana, rodzynek, moreli oraz wiórek kokosowych. 

Woda mineralna niegazowana z cytryną.




12.00 II ŚNIADANIE 

Marchew i pomarańcza.
Zielona herbata.



15.00 OBIAD

Placki bananowe - 6 sztuk.
( bez tej polewy czekoladowej co jest na zdjęciu)




 17.00 PODWIECZOREK

Koktajl z kiwi.



19.00 KOLACJA

Dwa pomidory faszerowane szpinakiem i serem, zapiekane w piekarniku.


Płyny:
2 litry wody, kawa, zielona herbata, herbatki ziołowe.


 PRZEPIS ZGŁASZAM DO AKCJI:


Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 komentarze:

  1. oj jaki super pomidorek! jak znajdę jutro odpowiedniego w sklepie to go sobie nafaszeruję :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ojej, jak zdrowo i smacznie jesz! Te obiadowe placuszki i kolacja podobają mi się najbardziej!

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie i pięknie:)

    OdpowiedzUsuń