Wiosenny twarożek z kiełkami rzodkiewki i szczypiorkiem.

Idealny Smak Wiosny.
Uwielbiam,
a Wy?


Składniki:

200 g twarogu półtłustego
50 g jogurtu naturalnego
kiełki rzodkiewki
szczypiorek
sól, pieprz

Twaróg przekładam do miseczki i dokładnie rozdrabniam widelcem, dokładam jogurt naturalny, szczypiorek i kiełki rzodkiewki, mieszam.
Doprawiam solą i pieprzem do smaku.
 Podaję z ulubionym pieczywem.


Share on Google Plus

Autorka: Justyna Ratajczak

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 komentarze:

  1. ooo juz wiem co jutro rano na sniadanko zjem:) własnie takie kiełki sobie wyhodowałam :*

    OdpowiedzUsuń
  2. Tysiu kusisz wiosną! Ostatni raz jadłam taki twarożek jak było jeszcze ciepło.

    OdpowiedzUsuń
  3. ubóstwiam taki twarożek kojarzy mi się z wiosną i latem czyli moją ukochaną porą roku ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Prosto, ale za to jak smacznie! :)
    Idealne śniadanie! :)

    OdpowiedzUsuń